Kampioenswedstrijd UDI’19 12 – Keldonk 4.

Algemeen 9 keer gelezen
UDI’19/Beter Bed 12 heeft het gepresteerd in navolging van FC Uden om het kampioenschap in de afdeling reserve 6e klasse 644 van de KNVB voor Uden te behouden.

Veld drie op sportpark Parkzicht te Uden was overladen met supporters om het twaalfde elftal van UDI’19 aan te moedigen. Keldonk 4 kon met krachtig fysieke tegenstand, niet verhinderen dat UDI met enthousiast spel de wedstrijd won. Voor de rust hield Keldonk 4 de schade beperkt tot 1 - 0. Na de rust liep een speler van Keldonk 4 een rode kaart op waarna de weerstand was gebroken. De gemoederen van de spelers van Keldonk 4 liepen hoog op. UDI’19 12 kon uitlopen naar een 4 – 1 overwinning. De scheidsrechter besloot voortijdig de wedstrijd te beëindigden en liet UDI 12 zijn feest vieren.
[image=96260]
UDI 12 presteerde met sprankelend spel in 19 wedstrijden 42 punten te scoren met 131 doelpunten voor en slechts 17 doelpunten tegen. Directe concurrent Blauwgeel’38/OW 14 uit Veghel kan dit in de twee resterende wedstrijden niet meer inhalen. Concurrent voor het clubkampioenschap, UDI’19/ Beter Bed 1 heeft nog enkele spannende wedstrijden te gaan. Gefeliciteerd mannen met dit fantastische kampioenschap!