Covermodellen voor lens van Idee Magazine

Algemeen 11 keer gelezen
UDEN – Of de nieuwe Yfke Sturm of Doutzen Krous er tussenzat is even afwachten. Feit is wel dat zaterdag zo’n tachtig modellen in spe zich meldden bij De Winter drukkers & uitgevers aan de Vluchtoord in Uden.

[image=96379]

Tijdens de open castingdag werden vrouwelijk covermodellen gezocht die de cover en de coverstory gaan sieren van de zomereditie van Idee Magazine, dé glossy voor Noordoost-Brabant.

[image=96380]

De jury die twee of drie covermodellen moet uitkiezen stond voor een zware opgave, want het aanbod was enorm. In bikini en lingerie van Hunkemöller stonden modellen met en zonder ervaring voor de camera van een professionele fotograaf. Sommige zenuwachtig en anderen weer zelfverzekerd, maar allemaal straalden ze de ambitie uit om paginagroot op de cover te komen. Zo ook Laura Siebers (foto 1), die de open castingdag als een mooie uitdaging zag om de stap naar het modellenwerk te wagen. Over aandacht hebben de modellen nu al niet te klagen, want ook het landelijke dagblad De Telegraaf was met een fotograaf aanwezig. Wellicht dat het toekomstige covermodel van Idee Magazine binnenkort ook op de catwalks van Milaan en Parijs te bewonderen is.

[image=96382][image=96381][image=96385]

Idee Magazine is een lifestyle glossymagazine voor de 'kapitaalkrachtige' Brabander, zowel mannen als vrouwen van 25 tot 55 jaar, die geïnteresseerd zijn in de goede dingen van het leven: wonen, persoonlijke verzorging, eten, reizen en shoppen. Het magazine heeft een oplage van honderdduizend stuks en is te vinden op strategische A-locaties zoals sportscholen, horeca, winkels en bioscopen. Daarnaast wordt Idee Magazine huis aan huis verspreid.

[image=96384][image=96383]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant