Afbeelding

FC UDEN NIEUWS

Algemeen 195 keer gelezen
A.S. ZONDAG na afloop wedstrijden

D I S C O in het clubhuis.

NATUURLIJK IS OOK DE BESLISSING IN DE EREDIVISIE LIVE TE ZIEN OP HET GROTE SCHERM IN HET CLUBHUIS EN DAARNA
DISCOTHEEK
KOM DUS MET Z’N ALLEN EN MAAK ER EEN LEUK SEIZOENSEINDE VAN.


MAAR LIEFST 11 DOELPUNTEN BESLISSEN DE WEDSTRIJD DESO – FC UDEN.
Door Häbsy Ortmans.

Elf doelpunten waarvan zeven voor Deso en maar vier voor FC Uden. Ondanks de feestavond die de selectie van Deso de dag ervoor tot in de kleine uurtjes had bezig gehouden. Liet de club die nog aanspraak kan maken op de titel zich niet overbluffen door FC Uden.


Reeds in de tweede minuut had FC Uden op voorsprong kunnen komen, door een scoringskans van Remco Snoep. Even later is dan Jasper de Langen die uit een corner de bal snoeihard inkopt 0-1. De mannen van Deso schudden de kater van zich af en in dezelfde minuut is het 1-1doordat doelman Bram Rijkers naast de bal grijpt. In het volgende kwartier krijgt Deso een penalty en weer in dezelfde minuut brengen ze de stand op 3-1. De nummer 11 snijdt als een warm mes door de boter door de achterhoede van FC Uden. Voor de rust brengt Remco Snoep de stand op 3-2 na een mooie voorzet van Wesley van Dijk. Na de rust heeft Eugene Wateka, die Bobby Jackson inmiddels vervangt, de watervlugge nummer 11 beter onder controle. Het scoreverloop van 4-2; 5-2, spreekt echter voor zich. Leroy Klotz[image=96732] scoort voor FC Uden 5-3. Na 6-3 en 7-3 weet Wesley van Dijk de 7-4 op het scorebord te zetten en dat is tevens de bedroevende eindstand. Voor FC Uden had deze wedstrijd geen gevolgen maar Deso doet nog steeds mee voor het kampioenschap.
WINNAARS VOETBALQUIZ LATEN ZICH HULDIGEN BIJ FC UDEN.
[image=96738]
Afgelopen week organiseerde de supportersclub van FC Uden de jaarlijkse voetbalquiz. Hoofdtrainer André Verhoeven zorgde weer voor de nodige hoofdbrekende voetbalvragen. Aan de gespannen koppies [image=96735]is te zien dat de vragen niet makkelijk waren te beantwoorden. Toch waren er weer de winnaars met de meeste kennis, te weten op nummer 1 Jeroen Smulders en Peter van Ham. [image=96739]Op de tweede en derde plaats respectievelijk Tommy Snoeks en Dennis van Ballegooi. Op de derde plaats Remco Snoep en Paul van de Veght. De quiz ging over twee speeldagen en de deelnemers waren allen vol lof over het niveau van de vragen. André bedankt![image=96737][image=96736][image=96734][image=96733]
GROOTSE ROMMELMARKT BIJ FCUDEN OP 10 MEI A.S.

Nog groter van opzet wordt de tweede rommelmarkt van FC Uden. Waren er vorig jaar 90 kramen, dit keer worden dit aanmerkelijk meer. Naast gewone kramen zijn er ook grondplaatsen te huur. De opzet met ruime wandelruimtes voor de bezoekers tussen de kramen zijn er dit jaar weer.
Er zijn nog enkele kramen beschikbaar op de grote rommelmarkt die FC Uden dit jaar weer organiseert. De rommelmarkt bij FC Uden ontving veel positieve reacties over de brede tussenruimtes waardoor het ook voor rolstoelers en alle bezoekers voldoende ruimte was om alles behoorlijk te kunnen bekijken en vooral te kopen. Grondplaatsen zijn er dit jaar te huur voor € 12.50, normale kramen huur je voor €17,50 en er zijn nog beperkt hoekkramen te huur voor € 20,00.

Aanmeldingen kunnen via fcuden@versatel.nl dan krijgt u spoedig bevestiging en reglement toegestuurd.



TOTAL TAXI CONCEPT ALS VEELZIJDIGE SPONSOR

FC Uden en Total Taxi Concept hebben half april een sponsorovereenkomst getekend voor drie jaar. Bij de ondertekening waren Jelle Post en Hein Schenkelaars aanwezig namens de nieuwe sponsor en Hans van Collenburg en Peter Laagland namens FC Uden. Het nieuwe reclamebord is binnenkort al te bewonderen.

Met Total Taxi Concept heeft mag zich een veelzijdig sponsor van FC Uden noemen.[image=96740] Het bedrijf is niet alleen actief als straattaxi, in rolstoelvervoer en zorgvervoer, maar ook in luchthavenvervoer. Daarnaast worden onder de vlag van TTC CARe and Motion Rij- en Taxiopleidingen verzorgd. Ook is er een autoverhuur- en koeriertak. Ga voor meer informatie naar www.taxi-uden.nl en www.careandmotion.nl. Hier vind je ook diverse vacatures, want als jong en veelzijdig bedrijf zoekt Total Taxi Concept nieuwe collega’s in de verschillende bedrijfsonderdelen.

TOTAL TAXI CONCEPT ALS VEELZIJDIGE SPONSOR

FC Uden en Total Taxi Concept hebben half april een sponsorovereenkomst getekend voor drie jaar. Bij de ondertekening waren Jelle Post en Hein Schenkelaars aanwezig namens de nieuwe sponsor en Hans van Collenburg en Peter Laagland namens FC Uden. Het nieuwe reclamebord is binnenkort al te bewonderen.

Met Total Taxi Concept heeft mag zich een veelzijdig sponsor van FC Uden noemen. Het bedrijf is niet alleen actief als straattaxi, in rolstoelvervoer en zorgvervoer, maar ook in luchthavenvervoer. Daarnaast worden onder de vlag van TTC CARe and Motion Rij- en Taxiopleidingen verzorgd. Ook is er een autoverhuur- en koeriertak. Ga voor meer informatie naar www.taxi-uden.nl en www.careandmotion.nl. Hier vind je ook diverse vacatures, want als jong en veelzijdig bedrijf zoekt Total Taxi Concept nieuwe collega’s in de verschillende bedrijfsonderdelen.







Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant