Afbeelding

Vol jubileumprogramma UDI’19/Beter Bed

Algemeen 3 keer gelezen
UDEN - UDI’19 viert dit jaar haar 90-jarig jubileum in samenwerking met het Groot Russisch Staatscircus. Dat slaat in de week van 11 tot en met 17 mei haar tenten op in het Sportpark in Uden.

[image=96764]

Dit wereldberoemde circus met de legendarische clown Oleg Popov, staat garant voor een paar uur entertainment van wereldklasse. Het gevarieerde programma biedt u fameuze acts zoals ‘The Globe of Death’: een Braziliaans motorteam met een adembenemende show en vele andere topartiesten. Dit is niet zomaar circus, dit is circus van wereldniveau. UDI’19 wil ook de Udense bevolking betrekken in haar festiviteiten omtrent dit jubileum en biedt daarom de gelegenheid om tegen zeer gereduceerde prijzen een voorstelling naar keuze te bezoeken. Op woensdag 13 mei is de Premièrevoorstelling vanaf 19.30 uur, op donderdag 14 mei is de Ochtendvoorstelling vanaf 10.30 uur en op vrijdag 15 mei is om 21.00 uur de UDI & Friendsvoorstelling. Kaarten voor deze voorstellingen zijn te koop in de kantine van UDI’19 of kunnen besteld worden via de website www.udi19.nl. Logeplaatsen kosten 15 euro per stuk, zitplaatsen 10 euro en de kaarten voor de Ochtendvoorstelling kosten 7,50 euro.

Reünie en jubileumfeest
UDI’19 viert zaterdag 16 mei vanaf 20.00 uur het 90-jarig jubileum met een spectaculaire feestavond in de tenten van het Groot Russisch Staatscircus. Deze avond treedt de bekende liveband Santa Rosa en de ‘UDI’19’ regio artiesten Etienne Alvares, Marco VanderA en oud UDI’19-speler Jago Laros op. Ook wordt in de pauze de wereldberoemde act ‘Globe of Death’ van het Russische Staatscircus getoond. Iedereen die UDI’19 een warm hart toedraagt is samen met vrienden en kennissen welkom op deze avond die in het teken staat van Brabantse gezelligheid. Omdat de avond ook als UDI’19-reunie wordt beschouwd is er de gelegenheid om oude bekenden de hand te schudden en passeren sterke verhalen en oude belevenissen zeker weer de revue. Kaarten kosten 10 euro per stuk, inclusief 2 consumptiebonnen. Deze zijn te verkrijgen in het clubhuis van UDI’19 of te bestellen via de website van UDI’19/Beter Bed.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant