Afbeelding

Win een leuke cd van Pippi Langkous!

Kunst en cultuur 62 keer gelezen
UDEN - Na het overweldigende succes van de musical Pippi Langkous - vijf Musical Awards en vier Vlaamse Musicalprijzen - is het meisje met de oranje vlechten opnieuw te zien in het theater. Zondag 17 mei staat ze om 13.00 én om 16.00 uur in Theater Markant.

Met haar grenzeloze fantasie zet ze de boel flink op stelten, want saai is aan Pippi niet besteed. Samen met de buurkinderen Tommy en Annika, paard Witje en aapje Meneer Nilsson struikelt ze met haar grote schoenen van het ene avontuur in het andere. Twee maal drie mag dan vier zijn bij Pippi, deze oersterke bewoonster van Villa Kakelbont weet toch maar mooi hoe ze boeven moet vangen en agenten om de tuin moet leiden. Een keurige theevisite verandert in een vrolijke chaos zodra Pippi over de drempel stapt. Vervelende jongetjes worden voortvarend over het toneel geslingerd. En als haar vader Efraim Langkous in een droom aan haar verschijnt en haar uitnodigt naar Taka-Tukaland te komen, is dat het begin van een nieuwe grandioos avontuur.

Right To Play

Pippi is erelid van de organisatie Right To Play. Right To Play is een internationale humanitaire organisatie die met sport- en spelprogramma’s de levens van kinderen in de meest achtergestelde gebieden ter wereld, wil verbeteren.
Als iemand weet hoe belangrijk het is om vrij te kunnen spelen, is het Pippi wel! Als erelid brengt zij onder de aandacht dat elk kind het recht heeft om te spelen, waar ook ter wereld. Samen met de kinderen die de voorstelling bezoeken, haalt ze geld op voor Right to Play d.m.v. de actie ‘Kleuren voor Right To Play’. Download de kleurplaat via www.pippimusical.nl , kleur hem in en verkoop hem aan ouders, opa’s, oma’s, buren, vrienden. Het geld dat je ophaalt kun je voor de voorstelling in het theater in een grote spaarpot voor Right To Play stoppen.

Natuurlijk ontvangen alle kinderen een presentje als dank voor hun donatie.

[image=98007]

Speciaal voor lezers van Kliknieuws stelt Theater Markant 2 mooie cd’s van de musical Pippi zet de boel op stelten beschikbaar. Stuur voor donderdagmiddag een email naar o.v.v. Pippi en schrijf in de email kort en krachtig waarom jij die cd wilt winnen. Zorg dat je in de email je naam, adres en telefoonnummer vermeldt.

Pippi zet de boel op stelten (vanaf 6 jaar)
Zondag 17 mei, 13.00 en 16.00 uur
Entree € 22,25, kind t/m 12 jr. € 20,25 (incl. € 2,25 consumptie & garderobe, excl. € 1,- adm. kosten)
Reserveren & meer info: www.theatermarkant.nl

Winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant