Afbeelding

Nieuwe barbecues en bekroonde spareribs

Zakelijk 20 keer gelezen
UDEN – Keurslager Peter van Kraaij heeft nieuw gasbarbecues ontwikkeld. “Ze zijn groter, mooier en ze zien er een stuk ‘echter’ uit. En op die barbecue kun je bijvoorbeeld onze onlangs bekroonde spareribs leggen”, vertelt Van Kraaij trots.

De spareribs van Peter van Kraaij zijn door een onafhankelijk jury bekroond met een Goudkeur certificaat. De spareribs werden gekeurd op uiterlijk, smaak en bite. Van Kraaij is blij met het behaalde resultaat, zeker gezien de start van het barbecueseizoen. “Aan het begin van het barbecueseizoen willen we altijd iets extra’s bieden.We hebben nu dus de nieuwe barbecues en daarnaast leveren we de barbecuepakketten tegenwoordig in koelboxen. De bekroning van onze spareribs is daar een mooie aanvulling op.”

All-in barbecue
De nieuwe barbecues en de koelboxen zijn een onderdeel van de All-in Barbecue. Dit complete pakket met vlees, salades, sauzen, brood, borden en bestek is verkrijgbaar voor groepen vanaf 25 personen. “Een mooie bijkomstigheid is dat alles thuis bezorgd en weer opgehaald wordt. Zelfs de afwas nemen wij voor onze rekening”, aldus Van Kraaij. Meer informatie en tips over barbecuen is te vinden op www.pvankraaij.keurslager.nl.
[image=98330]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant