Afbeelding

Open Deur Dagen kozijnenspecialist UniNal

Zakelijk 102 keer gelezen
UDEN – De maand mei is door Uninal aan de Erfstraat 9 in Uden uitgeroepen tot actiemaand. De kozijnenspecialist van de regio, al bijna 10 jaar, deelt actiebonnen uit die in mei verzilverd kunnen worden: “En we houden donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 mei van 10.00 tot 17.00 uur feestelijke Open Deur Dagen”, vertelt Marcel van Leeuwen.

De actiemaand houdt Uni Nal samen met Profel, de producent van houten, kunststof en aluminium kozijnen: “Maar ook het glas en beslag worden in onze fabriek gemaakt”, vertelt Marcel van Leeuwen. De verbondenheid van Uni Nal als regiodealer met Profel is zo hecht, al tien jaar lang, dat Marcel van ‘ons’ spreekt. “Profel is ook heel anders dan andere merken. De bijzondere drielaagse afdichting zorgt voor hoge isolatiewaardes, zowel thermisch als akoestiek, de houtnerf binnen en buiten in de kunststof kozijn is standaard zonder meerprijs en Profel heeft diverse profielen, van modern tot retro en klassiek.”

Showroom
Profel levert houten, kunststof en aluminium kozijnen op maat gemaakt. Wat daarmee allemaal mogelijk is op het gebied van nieuwbouw, renovatie, serrebouw, dakkapel en meer is te zien in de 400 m2 showroom van Uni Nal, tijdens de Open Deur Dagen zelfs met een feestelijk hapje en drankje en met alle verkoopmedewerkers. “Voor het inbouwen en monteren van alle kozijnen hebben we onze eigen monteurs”, vertelt Marcel. “Vakmensen! Ze maken alles zoals ik het thuis ook gemaakt zou willen hebben. Ik ben trots op het vakwerk dat wij achterlaten.”

[image=98377]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant