Afbeelding

Witte goud bij Grando Keukens

Zakelijk 54 keer gelezen
UDEN - Grando Keukens van der Wijst zet op zaterdag 23 en zondag 24 mei de deuren open voor een exclusief Aspergeweekend. Het witte goud komt rechtstreeks van het land van Aspergekwekerij Marc de Wit, waarvan de asperges onlangs zijn uitgeroepen tot beste van Brabant.

[image=98384]

“Onze gasten krijgen van Sandra de Wit uitleg over het gehele traject van de aspergeteelt”, vertelt Ivo van der Wijst. “Na het wassen en schillen van deze lekkerste asperges van Zuid-Nederland gaat onze kok aan de slag met het witte goud. Hij bereidt de asperges op diverse manieren en geeft daarbij handige kooktips. Om het geheel te complementeren presenteert Robert de Winter van deWinterWijnen enkele prachtige witte wijnen, die heerlijk combineren met de asperges.” Verbruggen Kachels uit Erp showt dat weekend speciale open haarden die geschikt zijn voor plaatsing in de keuken. Ivo van der Wijst: “Uiteraard is ons deskundig verkoopteam aanwezig om de klant van een goed advies te voorzien. Naast nieuwe modellen zijn er op dit moment ook diverse showroomkeukens te koop.”
Op vertoon van de speciale VIP-card krijgt iedere klant bij aanschaf van een keuken tijdens het Aspergeweekend gratis interieuradvies ter waarde van 350 euro, gratis montage én een mand met de heerlijke asperges van De Wit en wijn van de WinterWijnen. De VIP-card vindt u bij de advertentie in het Udens Weekblad van woensdag. Knip uit en neem mee op 23 en 24 mei!

Grando Keukens van der Wijst aan de Vluchtoord 39 in Uden is zaterdag 23 mei geopend van 10.00 tot 17.00 uur, en zondag 24 mei geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Voor de kinderen is er een buitenspeeltuin en binnen zijn diverse Nintendo-spellen aanwezig.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant