Afbeelding

Van de Burgt start honeymoondanscursus

Zakelijk 39 keer gelezen
VEGHEL – Dansschool Van de Burgt in Veghel en Uden biedt aanstaande bruidsparen de mogelijkheid om in een korte cursus een leuke openingsdans onder de knie te krijgen én de beginselen van enkele andere dansen. Ook hun familieleden mogen meedoen.
[image=98393]
Het wordt de mooiste dag van je leven. Dat wil zeggen: maandenlang doe je er alles aan om er precies dát van te maken. Het jawoord, de kleding, locatie, goede muziek, en dan: oeps… de openingsdans.
Wilco van de Burgt heeft voor aanstaande bruiloften een speciale Honeymooncursus: “Men kan bij ons al langer kiezen voor privéles en die mogelijkheid blijft ook. Voor bruidsparen die een heel speciale dans in hun hoofd hebben of een eigen choreografie willen, is dat een goede optie. Maar dan kan het wel gebeuren, dan je bij wijze van spreken de sterren van de hemel danst bij de openingsdans, maar later op de avond toch lelijk door de mand valt. ”
In de Honeymooncursus neemt Van de Burgt de cursisten een stapje verder mee: “Voor hun openingsdans kiezen de deelnemers de dans die het beste bij hen past. Dat kan een gewone foxtrot zijn. Maar dan wel mét een mooie draai, hoor. Of de romantische, rustige Engelse wals. En als het wat pittiger mag dan hebben we nog de chachacha. Van alle dansen leer je de beginselen. Je kunt dus ook de rest van de avond met een gerust hart de vloer op.” Meer informatie is te lezen op www.vandeburgt.nl.



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant