Afbeelding

Mooie opbrengst spinningmarathon

Sport 68 keer gelezen
UDEN - Het was woensdag een drukte van belang bij Fitland toen Leontien van Moorsel de spinningmarathon opende. Het werd een pittig uurtje waarin Leontien de spinners pijn liet voelen die ze zelf heeft meegemaakt in haar succesvolle wielercarrière. Daarna kwam elk uur een nieuw land voorbij en werd er vrolijk mee gefietst op Duitse schlagers, Franse chansons en andere Europese hits. De deelnemers kwamen uit de hele regio.

[image=98455]

Vanderlande Industries uit Veghel was vertegenwoordigd met een grote delegatie. Ook deden de Udense wethouders René Peerenboom en Marcel Delhez mee. Alle deelnemers aan de spinningmarathon steunden door hun inschrijving Passion2Gather. Dit team gaat volgende week meedoen aan de Roparun met als doel zoveel mogelijk geld op te halen om het leven van kankerpatiënten te verlichten. Aan de bar was de stemming opperbest. Er werd een loterij gehouden en de bolletjestrui van Leontien werd per opbod verkocht. De muziek werd belangeloos verzorgd door Disco Moonlight uit Uden. Ook kwam de Udense top zanger Marco VanderA optreden om zo het goede doel te steunen.
Om half drie ’s nachts werd het eindbedrag overhandigd aan de Udense deelneemster van het Passion2 Gather team, Wilma van Bommel. Zij maar natuurlijk ook de andere teamleden waren superblij met de fantastische opbrengst van 1891,- Euro. Wilt u dit goede doel ook steunen? Dat kan door geld over te maken op Postbank rekening nummer 50.17.169 onder vermelding van Passion2Gather Malden. Voor meer informatie kun je kijken op www.passion2gather.nl .
[image=98456]
[image=98457]
[image=98458]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant