Afbeelding

Geslaagd Toontje Verkuijlen toernooi

Sport 25 keer gelezen
UDEN - Op sportpark Moleneind werd afgelopen weekend het jaarlijkse Toontje Verkuijlen gehouden. Op 23 mei was het de beurt aan de jeugd van FC de Rakt. Deze heerlijke dag stond in het teken van veel gezelligheid en veel voetbal.

[image=98686]

Op 24 mei waren 12 herenteams aanwezig voor dit prestigieuze toernooi, waaronder twee teams van FC de Rakt. Voor het allereerst in de geschiedenis van het Toontje Verkuijlen toernooi was er een toernooi voor de dames georganiseerd. Voor dit damestoernooi waren 7 teams ingeschreven waaronder Dames 1 en MC1 van FC de Rakt. Het weer was net als op het jeugdtoernooi prachtig. Hierdoor werd de sfeer alleen maar beter en beter. Om 14.00 uur werd de sponsorwedstrijd werd gespeeld. Hierin streden sponsors van FC de Rakt onderling een felle strijd voor de overwinning en de eer.

[image=98688]

De poules werden gewonnen door UDI ZSTN en FC de Rakt 3. Door deze twee teams werd de finale gespeeld. UDI ZSTN was uiteindelijk op het laatste moment de gelukkigste. In het vrouwentoernooi wist FC de Rakt DA1 met 2 punten alleen Stiphout Vooruit achter zich te houden. De latere winnaar van het vrouwentoernooi werd verrassend verslagen door het andere FC de Rakt meidenteam (MC1). Ook in het vrouwentoernooi was UDI de grote winnaar van het Toontje Verkuijlen toernooi.

[image=98687]

Beide trofeeën werden uiteraard uitgereken door Toontje Verkuijlen zelf. Het podium in de grote tent ging helemaal op en neer door de springende UDI teams, die samen met Toontje het feest vierden van de winst. Na het spannende toernooi maakte Dennis Harteveld de hattrick compleet voor UDI’19 9. Dit deed hij door de penaltybokaal na een spannende finale tegen Martijn Temmink van FC de Rakt binnen te halen. Toch was er ook nog een grote overwinning voor FC de Rakt. Robert van Nistelrooy en Bart Langenhuijzen hadden een nieuw clublied geschreven die luid werd meegezongen tijdens het FC de Rakt Hi talent show.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant