Afbeelding

'Eerste editie vróég gewoon om vervolg'

Muziek 25 keer gelezen
VEGHEL – Het is alweer bijna een jaar geleden dat de Markt in Veghel voor één dag werd omgedoopt tot de Korenmarkt. Binnenkort is het tijd voor de tweede editie: op zondag 7 juni.

[image=99268]

“Het publiek was enthousiast, de koren nog enthousiaster. Dat vroeg om een vervolg.”, aldus Dré den Ouden, een van de organisatoren. Dat dat vervolg nu al aanslaat, blijkt al uit de aanvragen van talloze koren uit de regio, die binnenstroomden. Omdat het toch een Veghels evenement is, heeft men in eerste instantie gekeken naar een lokale link.
Het aanbod wordt gevarieerd; de organisatie wil namelijk een breed publiek aanspreken. Net als vorig jaar worden de koren afgewisseld door diverse bands uit de regio (en een enkele van wat verder weg). Na de opening om 13.00 uur bijt het Ambiance Koor het spits af. Daarna volgen optredens van de Broellie Brass Band uit Mariaheide, Cantabile uit Veghel, de Dongelander Muzikanten uit Dongen, Popkoor Transparant uit Wijbosch, TIONA Blaasorkest uit Nijnsel, Dongens Levenslied uit Dongen, het Jeremiade Koor uit Oisterwijk, Jongerenkoor Crescendo uit Veghel.

De Korenmarkt op de Markt in Veghel begint zondag 7 juni om 13.00 uur, de toegang is gratis.
Meer informatie staat op www.korenmarktveghel.nl


[image=99269]

[image=99270]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant