Afbeelding

Help Bart Balletjes naar FestyLand

Muziek 19 keer gelezen
VOLKEL - Het is een grote wens van Bart Balletjes, het gezicht van de nieuwste BZB-cd, is om tijdens FestyLand, het laatste festival van het seizoen in Volkel, het spektakel Chille met Nille op het programma te hebben staan. Zondag is Bart spreekstalmeester tijdens Chille met Nille op 7th Sunday, waar het vorig jaar al een succes was, maar FestyLand-directeur Rien Somers twijfelt of het iets is voor FestyLand. “Maar als er veel vraag naar is, dan is Bart welkom!”

[image=99283]

Chille met Nille area is een plek vol flauwekul, gezelligheid en hitjes van vroeger. Bij Chille met Nille is het altijd een dolle boel. Het publiek wordt bij de acts betrokken en dit levert altijd veel hilarische en onzinnige optredens en spelletjes op. Onderdelen zijn onder meer het Speelkwartiertje met ballonnen wedstrijd ( Meezingen met kinderliedjes ), Verkiezing Best Balkan Dancer en een Paaldans wedstrijd.

Bart Balletjes weet wat hem te doen staan en deelt morgen op 7th Sunday flyers uit die zijn fans in een speciale brievenbus op het festival moeten doen. Help Bart naar FestyLand!
Uiteraard is een mailtje sturen naar ook een steuntje voor Bart Balletjes!

[image=99284]

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant