Afbeelding

High tea en mode in Kasteel Heeswijk

Kunst en cultuur 39 keer gelezen
HEESWIJK – Wie benieuwd is naar de nieuwste modellen uit de kledingcollectie van Envie Couture, kan aanstaande zondag terecht in Kasteel Heeswijk. Daar wordt, onder het genot van een high tea, een modeshow gehouden.

[image=99746]

Styliste Cécile Timans tekende voor het ontwerp van de collectie. De kleding wordt uitsluitend verkocht via de eigen vestigingen van Envie Couture in Maastricht, Den Haag en Den Bosch. Zondag krijgen bezoekers de nieuwste en meest bijzondere modellen uit de eigen collectie te zien. In de ambiance van Kasteel Heeswijk ligt de nadruk natuurlijk op feestelijke kleding en dito creaties.
Vanaf 14.00 uur (tot een uur of 17.00 uur) worden gasten in de kasteeltuin of op de binnenplaats ontvangen met een welkomstdrankje. Daarna kan men gebruik maken van de high tea, waarbij hartig en zoet de keuzemogelijkheden zijn. Bij minder goed weer wordt de middag verplaatst van de kasteeltuin of binnenplaats naar de keldergewelven.

Het bezoeken van de modeshow in combinatie met de high tea kost € 23,50 per persoon. Kinderen van 4 tot 12 jaar betalen € 14,50 en kinderen tot 4 jaar hebben gratis toegang. Reserveren kan per telefoon: (0413) 29 23 52 of e-mail: .
Meer informatie staat op www.kasteelheeswijk.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant