Afbeelding

Showroom voor Marco van den Akker

Zakelijk 388 keer gelezen
UDEN – Een lang gekoesterde droom is voor Marco van den Akker uitgekomen. Zijn zaak Marco van den Akker Tegelwerken is onlangs uitgebreid met een showroom.

“Hij is nog niet helemaal klaar, maar we kunnen er al wel mensen ontvangen”, licht Marco toe. “Ik wilde altijd al een showroom. Toen de locatie vrij kwam, kon het eindelijk gerealiseerd worden.” Marco van den Akker Tegelwerken bevindt zich aan de Loopkantstraat in Uden.

Groei
Marco van den Akker startte in zijn eentje met een kantoor aan huis. Nu, twaalf jaar later, werken er zo’n vijftien man in het bedrijf. Ook de taken zijn inmiddels uitgebreid. De hoofdactiviteit is nog steeds tegelzetten, maar daarnaast biedt het bedrijf ook totaalpakketten. “De klant had behoefte aan meer dan alleen tegelzetten. Het is nou eenmaal fijner om alles bij één bedrijf te laten doen. Bij ons krijg je een badkamer met alles erop en eraan.”

Afwisseling
De klanten van Marco van den Akker Tegelwerken zijn zeer uiteenlopend. “Van particuliere opdrachten tot aan grotere projecten met aannemers: wij gaan niks uit de weg! Wat ik het leukst vind, weet ik niet. Het heeft allebei zijn charmes. De afwisseling houdt het ook leuk.” Grote uitbreidingsplannen zijn er voor de nabije toekomst nog niet. Wel is Marco druk bezig met een webshop die binnenkort de lucht in gaat.
[image=100813]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant