Afbeelding

Heropening Van der Aa Autocenter

Zakelijk 168 keer gelezen
UDEN – Van der Aa Autocenter zet de deuren van haar compleet vernieuwde pand open op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 juni. “Door brandschademoest ik overgaan tot verbouwing en die gelegenheid hebben we aangepakt om een flinke metamorfose neer te zetten”, vertelt eigenaar Wim van der Aa.

Zo is de werkplaats nu twee keer zo groot, zijn er extra bruggen bij gekomen en ook de showroom is verbouwd. Tijdens de open dagen kan iedereen onder het genot van een hapje en drankje het nieuwe gebouw bewonderen én profiteren van diverse acties, zoals een gratis 'vakantieklaar inspectie'.
Niet alleen het pand heeft een metamorfose gekregen. Het bedrijf heet tegenwoordig voluit ‘Van der Aa Autocenter, de specialist in service en onderhoud’ en gebruikt een nieuw logo en nieuwe huisstijl.
“We richten ons nu voornamelijk op onderhoud en schadereparatie”, aldus Van der Aa. Het bedrijf is gespecialiseerd in Nissan en Renault. Sinds de samenwerking van deze twee automerken hebben de voertuigen veelal dezelfde technische specificaties, zodat de werkzaamheden nog beter uitgevoerd kunnen worden. De werkzaamheden worden niet alleen goed uitgevoerd, maar in sommige gevallen ook nog eens gratis. Van der Aa: “Vaste klanten krijgen bij ons gratis APK-keuringen. APK for life!”
[image=102536][image=102534][image=102533]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant