Afbeelding

Beach Soccer Event wordt toch afgemaakt

Sport 7 keer gelezen
VEGHEL – Het Sport 2000 Beach Soccer Event Veghel krijgt toch de climax die het verdient! Op zaterdag 4 juli verzamelen de teams zich alsnog voor de finaledag, nadat die in eerste instantie, op zondag 14 juni, volledig in het water was gevallen.

[image=103760]

De eerste dag was zonovergoten, maar de dag waarop de laatste poulewedstrijden en de finalerondes gespeeld zouden worden, verregende volkomen. Aanvankelijk richtte de organisatie de blik daarna op de editie van 2010, maar intussen is daar verandering in gekomen. “Heel simpel: door de vele positieve reacties die we ontvangen hebben”, legt Stefan van Boxmeer uit, een van de vier organisatoren. “Iedereen wilde de dag eigenlijk inhalen. Toen we afgelopen woensdag de verguinning kregen, hebben we de aanvoerders gebeld. Van de negentien teams zeiden er achttien meteen: ‘Doen!’ Binnen een half uur was het geregeld. Voor ons is dat een teken dat het een geslaagd evenement is, dat het lééft. De eerste dag, 13 juni, was helemaal super. Het weer, de sfeer, de accommodatie, echt uniek.” Het ene team dat nog niet zeker weet of het op 4 juli genoeg spelers op de been krijgt, is een veterenanen damesteam…

[image=103761]

De uitslagen die op 13 juni zijn gerealiseerd, blijven overigens gewoon staan. Op zaterdag 4 juli worden de resterende wedstrijden gespeeld op het terrein van Tiny van der Sanden, aan de Hazelberg. Het programma start om 10.00 uur.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant