Afbeelding

Thuiszorg Pantein en Klussenier werken samen

Algemeen 116 keer gelezen
UDEN - Pantein Extra, de ledenservice van Thuiszorg Pantein, en de Klussenier gaan samenwerken. Pantein Extra voegt hiermee een veelgevraagde dienst van haar leden toe aan het servicepakket. Leden van Pantein Extra kunnen voor klussen in en rond het huis een beroep doen op de Klussenier en krijgen dan 10% korting.

[image=123999]

Voor een verbouwing en plaatsen van bijvoorbeeld de keuken, de serre of installatie van badkamers en het plaatsen van dakkapellen kun je de Klussenier inschakelen. Maar ook voor andere – kleinere - klussen, bijvoorbeeld het monteren van een Velux dakraam. De Klussenier is geselecteerd op zijn vakmanschap en kan bijna elke klus alleen klaren. Wanneer het om een grotere verbouwing gaat, kan hij een collega-Klussenier inschakelen. Hij kan de klus van A tot Z regelen, dus ook het leveren van de materialen. Desgewenst neemt hij de cliënt mee naar showrooms.
De Klussenier werkt op basis van een vrijblijvende offerte vooraf en geeft op elke klus 12 maanden garantie. Hij is aangesloten bij de branchevereniging VLOK. Meer informatie is te vinden op www.panteinextra.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant