Afbeelding

Warme winter in Volkel

Zakelijk 13 keer gelezen
VOLKEL - De Brabantse Hoeve in Volkel heeft iets nieuws: gezellig op het terras zitten, maar dan in de winter. Het zomerterras is veranderd in een heus winterdecor. De hele binnenplaats heeft ministandjes met Brabantse Lekkernijen die in de winter buiten (binnen mag ook) genuttigd worden.

[image=123423]

Zoals grutmoeders erwtensoep, warme sjokemel mi slagroom, warme schrobbelèr. glühwein en het warme Broodje Brabantse Hoeve. Binnen brandt de kachel en het terras is uiteraard overkapt, verwarmd en gezellig op z’n oud Brabants ingericht. De Brabantse Hoeve vertegenwoordigt het 'oude Brabant' van 100 jaar geleden. Met de bedstee Bed & Breakfast kamers, boerderijliving met eiken spanten en ut oud Brabants Koffiehuys hebben vele bezoekers al kennisgemaakt met de warme sfeer en Brabantse gemoedelijkheid, die deze herberg op natuurlijke manier uit ademt.
Op tweede kerstdag wordt het terras om 9.00 uur geopend en daarna kan er op elke zaterdag en zondag, tot eind maart, genoten worden van een stukje 'Warme Winter in Volkel'. Her en der staan oud-Brabantse spellen opgesteld. Nieuw daarbij is 'sneeuwpop werpen' en spijker slaan in een dikke boomstam. Daarnaast is er een veilige vuurkorf waar hout wordt gestookt en kun je op de foto in een Brabants decor met een poffer op je hoofd. Verder is er gratis roggebrood mi zult vur ieder die wil. De Brabantse Hoeve is gelegen aan de Zeelandsedijk 29 in Volkel.

[image=123424][image=123425][image=123426]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant