Afbeelding

Actie: win gesigneerde dvd Margriet Eshuijs

Muziek 86 keer gelezen
UDEN - Margriet Eshuijs viert haar 35-jarig jubileum uitbundig met een reeks van 60 concerten. Vrijdag 8 Januari staat ze in Theater Markant. Het concert begint om 20.15 uur. Het Udens Weekblad heeft een lezersactie. Door de vraag onderaan dit artikel juist te beantwoorden maak je kans op één van de vier gesigneerde dvd’s van Margriet Eshuijs.

[image=123394]

Margriet neemt mee naar Markant: een stem uit duizenden, pianist Co Vergouwen, bassist David de Marez Oyens en als speciale gast singer-songwriter Maarten Peters. De liedjes die Maarten de afgelopen 25 jaar schreef voor Margriet, voor zichzelf en voor vele andere Nederlandse artiesten zijn een onuitputtelijke bron van inspiratie gebleken. Nederlandstalig en Engelstalig gewoon door elkaar. Liedjes geschreven voor Liesbeth List, Rob de Nijs, Syb van der Ploeg en Ruth Jacott, en mooie duetten verzameld in de loop der jaren komen allemaal voorbij. De kracht van Margriet is haar stem en haar repertoire. Een koffer vol met pareltjes. Kortom een heel verrassend concert, alleen al omdat Margriet voor het eerst in het theater in het Nederlands zingt.
Margriet en haar muzikanten spelen een semi- akoestisch concert waarbij je ogen en oren te kort komt. Wegdromen bij prachtige samenzang, kijken naar vier fantastische muzikanten en een podium dat vol staat met mooie instrumenten. Reserveren kan bij de kassa van Theater Markant (tel. 0413-256110) of via www.theatermarkant.nl.

Lezersactie
Margiet Eshuijs heeft speciaal voor de lezers van het Udens Weekblad en Kliknieuws vier gesigneerde dvd’s beschikbaar gesteld. Om hiervoor in aanmerking te komen hoef je alleen maar de volgende vraag juist te beantwoorden: met welke hit uit de jaren zeventig staat Margriet Eshuijs dit jaar weer hoog in de Top 2000 Aller Tijden? Stuur je antwoord vóór dinsdag 5 januari naar de redactie van het Udens Weekblad, Oranjestraat 9, 5401 CB in Uden. Mailen is nog beter: .
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant