Afbeelding

Zondag sportinstuif bij SkyLine

Algemeen 10 keer gelezen
UDEN – Zondagmiddag 27 december houdt Skyline Sport een sportmeeting. Tussen 14.00 en 18.00 uur in de namiddag komen op uitnodiging van de lokale omroep diverse vertegenwoordigers van clubs en sporters zelf naar de studio in Uden. Tevens zijn veel verslaggevers, die in het weekend langs de velden en zalen hun verslagen doen, hiervoor geïnviteerd.

[image=123357]

Tijdens en rond de feestdagen is er op sportgebied weinig activiteit. De witte deken die ons land momenteel bedekt, zou wat de buitensport betreft dit sowieso onmogelijk maken. Het sportprogramma SkyLine Sport geeft hier zondag een heel andere invulling aan. De vaste crew organiseert een sportinstuif. Heel veel telefoontjes en e-mailen gingen hier aan vooraf. Zondag is het zover en zal de studio volstromen met sporters en sportverslaggevers.
De bedoeling is om van 14.00 tot 16.00 uur alle sporten aan het woord te laten behalve het voetbal. De laatste twee uur, van 16.00 uur tot 18.00 uur is het stichwort voetbal. Het belooft op voorhand een gezellige happening te worden met muziek, interviews, terugblikken en wat al niet meer. Stay tuned zondagmiddag vanaf 14.00 uur op SkyLine.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant