Afbeelding

Win kaartjes voor Herrie uit Nazareth

Muziek 35 keer gelezen
UDEN - De achtste editie van Herrie uit Nazareth! vindt zaterdag 26 december vanaf 18.00 uur, tweede kerstdag, plaats in De Pul in Uden. Op het menu staan Staal met Glazen, The Deaf, The Hot Studs en natuurlijk BZB.

Staal Met Glazen is een enthousiaste en frisse nederpopskafeestband uit Uden. De combinatie van zeven totaal verschillende muzikanten zorgt ervoor dat de muziek geïnspireerd is door verschillende stijlen. Optredens swingen dan ook vaak van ska naar funk en via pop weer terug. Hoe dan ook: een feest is het altijd!
The Deaf uit Den Haag is de band van Spike en speelt beatmuziek gemixt met een overdosis garage, punk & rock&roll.
Een optreden van the Hot Studs is een feest van herkenning. Kam een goede vetkuif in je haar en haal je coolste zonnebril uit de kast, want, "the Hot Studs" are coming to town!"
BZB bestaat al 17 jaar en mag met trots de meest spelende band van de regio genoemd worden. Met kerst geven de mannen altijd een speciaal tintje aan hun show en is iedere editie van Herrie Uit Nazareth! uitgemond in een kolkende feestmassa!

Kaarten kosten in de voorverkoop 16 euro en aan de kassa 18 euro. Het Udens Weekblad mag vijf keer twee kaarten weggeven aan mensen die het goede antwoord weten op de vraag bij welke band gitarist Spike van The Deaf nog meer speelt. Mail het antwoord naar

[image=123181]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant