Afbeelding

Verkoop Tafelaer-bier voor goede doel

Algemeen 45 keer gelezen
VEGHEL – De Ronde Tafel Uden-Veghel is vertegenwoordigd tijdens de koopzondag in Veghel. In een kraam naast Estivo verkopen de leden Tafelaer; het eerste en enige bier van de Nederlandsche Tafelronde. De opbrengst gaat naar de Stichting Vrienden van de Watersteeg.

[image=122963]

“We hopen dat het winkelende publiek ook in deze magere tijden iets over heeft voor het goede doel”, vertelt Patrick Theunisse van Estivo enthousiast. De prijs van een doos met twaalf flessen à 75 cl. bedraagt €39,95. De flesjes zijn uiteraard ook los te koop voor €3,50. “De opbrengst kom geheel ten goede aan het goede doel”, voegt Theunisse er aan toe. “We hebben gekozen voor de Stichting Vrienden van de Watersteeg, die een nieuwe beamer en geluidsinstallatie wil aanschaffen voor de nieuwbouw.” Hij roept dan ook iedereen op een om biertje te kopen voor het goede doel. Maar waarom bier? “Het is het eerste bier van De Ronde Tafel wereldwijd. Een leuk project, aangezien de vereniging alleen toegankelijk is voor mannen én die altijd wel een biertje lusten.”
Geïnteresseerden kunnen Tafelaer ook bestellen door een mailtje te suren naar . Meer informatie over de biersoort en De Ronde Tafel Uden-Veghel is te vinden op www.tafelaer-bier.nl en www.rt172.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant