Afbeelding

10.000 euro voor Stichting Lucai

Algemeen 12 keer gelezen
UDEN – Ondanks de kou waren er alleen maar lachende gezichten op vrijdag 18 december voor de ijsbaan van Uden on Ice. De kerstactie van het vmbo van het Udens College leverde 10.000 euro op. Dit bedrag werd overhandigd aan de Stichting Lucai.

[image=122881]

“Bijzonder, heel erg bijzonder” Arnaud van Velzen, oprichting van de Stichting Lucai kan zijn glimlach niet verbergen. “Het is toch een behoorlijk bedrag waaraan is bijgedragen door Udense scholieren.” Karin van Velzen, mede-oprichtster en echtgenote van Arnaud: “Ik vind het fantastisch dat de school zich weer heeft ingezet voor onze stichting en dat ze aan ons blijven denken.”
De hele dag waren de leerlingen van het vmbo in de weer om geld op te halen voor Lucai. Sectordirecteur Ger de Bruin van het Udens College sprak van een geslaagde dag. “De leerlingen hebben allerlei activiteiten georganiseerd. Zo is een groep multicultureel gaan koken. Het eten dat ze hebben klaargemaakt, hebben ze op straat en op school verkocht.” Andere groepen maakten een ontbijt klaar en er werd een sneeuwballengevecht georganiseerd. De Bruin: “We wilden de leerlingen niet zonder boodschap de straat op sturen. We hebben bewust voor Lucai als goed doel gekozen. Dit is het tweede jaar op rij dat we Lucai steunen. De school voelt zich betrokken met de stichting.”

[image=122880][image=122882][image=122883][image=122884]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant