Afbeelding

Winkelen in kerstsfeer in Uden

Centrum 99 keer gelezen
UDEN – Winkelen in Uden is deze dagen winkelen in kerstsfeer. Daar draagt de sneeuw aan bij. Maar ook de aankleding van het centrum mag er zijn. Nieuwe feestverlichting, veel verlichte kerstbomen en natuurlijk Uden on Ice. In de laatste weken van het jaar zijn er nog verschillende extra koopavonden en gezellige koopzondagen.

[image=122325]

De eerstvolgende koopzondag, de laatste vóór de kerstdagen, is op zondag 20 december. De winkels zijn die dag open van 12.00 tot 17.00 uur. Deze koopzondag wordt muzikaal opgeluisterd door popkoor Sprightly en het orkest Niks Aparts, die verspreid over het winkelcentrum optredens verzorgen. Natuurlijk is een bezoekje aan Uden on Ice ook de moeite waard. Zeker als om 14.00 uur hier de werendrecordpoging Zumba plaatsvindt. Dit is een initiatief van Achmea Health Center, Super de Boer en het Udens Weekblad.
Omdat het op vrijdag 25 december eerste kerstdag is, zijn er extra koopavonden in Uden. De winkels zijn op dinsdag 22 en woensdag 23 december tot 21.00 uur geopend. Tot slot is er op zondag 27 december de traditionele ‘Uden-on-Ice koopzondag’.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant