Afbeelding

'Supervette avond in coole limo'

Algemeen 72 keer gelezen
VEGHEL – Blije en trotse gezichten afgelopen vrijdag voor de winkel van Boekhandel Schellen. Daar kwam een hagelwitte limousine voorrijden, speciaal voor Luc de Bruin uit Uden en zijn vrienden. Het bijzondere vervoersmiddel bracht het gezelschap naar Pathé in Eindhoven.

[image=121809]

Luc nam deze zomer deel aan een prijsvraag die werd uitgeschreven door Uitgeverij Van Dale. Na de aanschaf van een woordenboek stuurde hij een leuke slagzin in die in de prijzen viel. Vrijdag was het zover en nam Luc met vijf vrienden zijn hoofdprijs in ontvangst. Bij Boekhandel Schellen werd de groep met champagne ontvangen waarna de negen meter lange limousine voor kwam rijden. De chauffeur bracht hen naar de bioscoop in Eindhoven waar, onder het genot van onbeperkt popcorn en drinken, de film ‘The Twilight Saga’ werd bekenen. Uiteraard ging het ook ‘in stijl’ huiswaarts. In een persoonlijke reactie liet Luc na afloop weten dat het een ‘onvergetelijke avond’ is geworden. “Het was supervet. Ik had niet verwacht dat die limo zo groot en luxe zou zijn!”
Nog meer prijswinnaars bij Boekhandel Schellen die in de zomerperiode een actie hield waarbij het aankoopbedrag van de Van Dale woordenboeken kon worden terugverdiend. Marjo Hendriks uit Dinther, D. de Kock uit Veghel en Sanne Fresow uit Veghel vielen in de prijzen. Zij krijgen allen een cadeaubon met het aankoopbedrag thuisgestuurd.

[image=121808]

[image=121810]

[image=121811]

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant