Afbeelding

Zie-Zoö blij met nieuw winteronderkomen

Algemeen 36 keer gelezen
UDEN - Aannemingsbedrijf Peerenboom uit Uden bracht maandagochtend een directie-unit naar de Volkelse dierentuin Zie-Zoö. Precies op het goede moment, want de kou maakte nog eens duidelijk hoe hard de vrijwilligers van de dierentuin een warm winteronderkomen nodig hebben om te kunnen pauzeren en lunchen.

[image=121311]

Het Udense aannemingsbedrijf reageerde - binnen een uur - op de oproep die Zie-Zoö op Kliknieuws deed voor een winteronderkomen voor de vrijwilligers waar ze droog en warm kunnen schuilen, pauzeren en lunchen. En ze zijn dolgelukkig met het gebaar van Maarten Peerenboom. "Dit is helemaal geweldig", glundert vrijwilliger Paul van Reijmersdal van Zie-Zoö. "Het toont de betrokkenheid van de Udense samenleving en het bedrijfsleven bij onze dierentuin. We zijn blij dat het zo leeft. Ook reparatie- en gereedschapcentrum Van Rossum uit Uden heeft op de oproep gereageerd. Ze hadden geen directiekeet, maar schonken wel drie kruiwagens waarmee we de dieren kunnen voederen."
Van Reijmersdal is al vanaf het begin, in totaal negen jaar, vrijwilliger bij Zie-Zoö, dat dus volgend jaar het 10-jarig bestaan viert. "We hebben al volop plannen voor de viering. Maar dat blijft nog even een verrassing. Er komen in elk geval veel vernieuwingen. We hopen dan weer op veel bezoekers, net als tijdens onze open dagen."

[image=121315][image=121314][image=121313][image=121312][image=121310]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant