Afbeelding

Overzicht wedstrijden 3e Klasse D

Voetbal 11 keer gelezen
UDEN - Berghem Sport krijgt zondag een lastig uitduel bij HVV Helmond voor de kiezen. Volkel en Heeswijk moeten tegen elkaar in Volkel.

Bij Berghem Sport was al een tijdje bekend dat trainer Frank Brands zou vertrekken maar uiteindelijk kwam het dan zondag ook officieel naar buiten. Waarom sommige clubs altijd zo moeilijk doen, Berghem vormt geen uitzondering, is de vraag. Brands gaat naar Haarsteeg en Berghem krijgt weer een andere paus. Zondag moet men dus naar HVV en een winstpartij daar is heel belangrijk want de Helmonders hebben een goede ploeg. Het zou betekenen dat Berghem Sport als echte titelkandidaat de winterstop ingaat.

Volkel ontvangt dus Heeswijk en moet echt punten gaan pakken. Na een redelijk begin zijn de mannen van Van Buul namelijk erg ver weggezakt. Achter de schermen is men aan het praten met kandidaattrainers om de door Van Buul opengelaten vacature voor volgend seizoen in te vullen. Hier schijnen ook trainer(s) tussen te zitten die op een hoger niveau hebben getraind. Heeswijk aast ook op een zege want dan doet men langzaam maar zeker mee met de subtop.

Festilent is bezig aan een aardig seizoen en kan met een zege bij MULO ook met een tevreden gevoel de jaarwisseling vieren.
Prinses Irene ontvangt SV Milsbeek en kan alleen tevreden zijn met een thuisoverwinning. Milsbeek is echter wel beter bezig de laatste weken.

Ook in Gennep staat er een belangrijke wedstrijd op het programma. Vitesse'08 moet thuis winnen van concurrent Mierlo Hout en doet dan goede zaken in het kader van klassebehoud.

[image=120720]


MULO - Festilent
Volkel - Heeswijk
HVV Helmond - Berghem Sport
Prinses Irene - SV Milsbeek
Boskant - Rood Wit'62
Vitesse'08 - Mierlo Hout
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant