Afbeelding

Hoefnagels: ‘OSS’20 degradeert niet’

Voetbal 123 keer gelezen
OSS – OSS’20 staat op de dertiende plaats in de Hoofdklasse B en pakte vooralsnog zes punten. Een plek in de degradatiezone die gevaar met zich meebrengt. Verdediger Ferry Hoefnagels wil echter niets van degradatie weten.

“Wij degraderen niet”, is Hoefnagels zeker van zijn zaak. “Met dit team moeten we vijf, zes plaatsen hoger kunnen staan dan de dertiende plek.” Komend weekend gaat OSS’20 op bezoek bij OJC Rosmalen. Volgens Hoefnagels is dat duel zeer belangrijk. “We moeten drie punten pakken, maar dat geldt ook voor OJC. We willen niet achterop raken bij de concurrentie.” Voor de verdediger is dit seizoen het eerste dat hij met de club in de Hoofdklasse speelt. “Het bevalt me wel. We hebben een goed team, maar de resultaten blijven helaas uit. De komende wedstrijd moeten we gewoon drie punten pakken, dat is het belangrijkste.” Volgens de verdediger is spelen in de onderste regionen niet eenvoudig. “Als je laag op de ranglijst staat, dan scoor je ook niet snel. Ballen willen er niet in en dan verlies je gewoon.”

[image=120988]

Mogelijkheden
Desondanks is hij positief gestemd over de toekomst van zijn team. “Je ziet dat het goed gaat op de training. We raken beter op elkaar ingespeeld.” De komende periode wordt volgens Hoefnagels cruciaal. Hij denkt dat in december bepaald wordt wat de kansen zijn van OSS’20 op handhaving. “De komende wedstrijden zijn belangrijk”, zegt hij. “Ik denk dat de competitie voor en na de kerst beslist wordt. Dan weten we of we de aansluiting met de ploegen boven ons houden of niet.” Zondag wacht de kraker tegen OJC Rosmalen. “Die gaan wij winnen”, is de verdediger van mening. “Ik denk dat wij meer kwaliteit hebben dan hen, maar zeker weten doe ik dat niet. We hebben namelijk nog niet tegen OJC gespeeld. Ik schat ons in ieder geval beter in.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant