Afbeelding

Exclusief interview met Ali B

Muziek 45 keer gelezen
UDEN - We kennen hem van hits als ‘Leipe Mocro Flavour’ en ‘Rampeneren’. Maar vanaf 10 oktober is Ali B in de theaters te zien met de show ‘Wie Ali zegt, moet B zeggen’. Op 11 december treedt hij op in Theater Markant in Uden. Het Udens Weekblad sprak kort met hem.

[image=120831]

Hoe gaat het tot nu toe met je show?
"Erg goed. Het publiek reageert goed op wat ik doe. De recensies zijn goed, dus ik ben erg tevreden.”

Hoe is het idee ontstaan om een theatershow te maken?
“Ik wilde zelf het theater in. Daarover heb ik afspraken gemaakt met mijn regisseur. Ik wil muziek aanbieden, maar mensen tegelijkertijd ook laten lachen en inspiratie laten opdoen.”

Wat voor een voorstelling is het?
“Het is puur cabaret. De voorstelling bezit een klein beetje muziek, maar het grootste deel zijn grappen en verhalen over vooroordelen van en over mensen. Daar wil ik een beetje de spot mee drijven.”

Een voorstelling is heel wat anders dan een muziek optreden. Bevalt het?
“Ik heb het enorm naar mijn zin. Het mooie aan het theater is dat je het publiek mee kan nemen door middel van de verhalen, het licht en het geluid. Zo komen de grappen perfect naar voren.”

Op welke doelgroep is je show gericht?
“Op een heel diverse doelgroep. Dus van jongeren tot volwassenen. Voor jongeren is dit een goede show om kennis te maken met cabaret. Deze doelgroep gaat toch eerder naar een concert. Maar het is zeker niet zo dat deze show alleen op jongeren is gericht. Daar mag geen misverstand over bestaan!”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant