Afbeelding

Weekend vol amusement in Odiliapeel

Algemeen 46 keer gelezen
ODILIAPEEL - Dansvereniging De Swifters zorgt op zaterdag 19 en zondag 20 december voor een weekend vol amusement in Odiliapeel. Op zaterdag is de traditionele 'Unne Goeienavond' en op zondag het even traditionele danstoernooi van De Swifters.

[image=120670]

De lachspieren worden flink op de proef gesteld tijdens Unne Goeienavond. De avond begint om 20.00 uur en er is showdans, muziek en vooral veel humor. Unne Goeienavond vindt plaats in Terra Victa. Er zijn optredens van Rob Scheepers uit Sterksel met de Voetbalcommentator, Berry Knapen uit Heeze als Bertje de jarige Job, Robert van Lamoen uit Someren als Annie uit de Helmondse binnenstad, Cabaret Dubbel Trubbel uit Helmond met liedjes, Frans Bevers met zijn act 'De opgepimte boer', Jasper van Gerwen uit Hilvarenbeek met Ut Padje en de winnaars van het Schaopenwaesers-schlagersfestival, met muziek van Blaas Balken Zeeland. De entree voor deze avond is € 12,50 (in de voorverkoop slechts € 10,-). Kaartverkoop: Drogisterij Wijnen, Oudedijk 51, Odiliapeel.
Het danstoernooi op zondag is van 10.00 tot 20.00 uur. Er worden ruim honderd dansen opgevoerd. Hier is de entree 3 euro (1,50 voor kinderen).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant