Afbeelding

Clinic Barbara de Loor alleen voor IBN

Centrum 37 keer gelezen
UDEN – Zoals Kliknieuws al eerder berichtte geeft schaatsster Barbara de Loor op dinsdagavond 15 december een schaatsclinic op de ijsbaan van Uden On Ice. Vandaag werd bekend dat deze clinic uitsluitend voor IBN-medewerkers is. De ijsbaan is gedurende twee uur volledig tot de beschikking van IBN.

[image=120516]

Tijdens de schaatsclinic komen alle onderdelen van het schaatsen aan bod. Dit is de laatste clinic van 2009. Ieder maand konden IBN-medewerkers zich inschrijven voor diverse sportclinics. Sportief IBN is in het leven geroepen om gezond leven te stimuleren.
Iedere maand wordt er onder de noemer ‘Sportief IBN’ een sportclinic gegeven, begeleid door een topsporter. Op deze manier is er voor IBN-medewerkers de gelegenheid kennis te maken met onder meer basketbal, voetbal, hockey, zwemmen en atletiek. In het totaal hebben al ruim 750 medewerkers kennis kunnen maken met de verschillende sporten. Ook in 2010 staan nieuwe sportieve activiteiten op de kalender.
De schaatsclinic met Barbara de Loor is toegankelijk voor elke IBN-medewerker die voor het eerst kennis maakt met deze sport, maar ook voor de meer ervaren IBN-schaatser. Barbara de Loor laat verschillende technieken aan bod komen waarbij iedereen, ongeacht welk niveau, kan ondervinden hoe leuk schaatsen eigenlijk is. De clinic begint om 20.00 uur. Na afloop van de clinic krijgt iedere deelnemer een informatiepakket mee naar huis. Deelname staat alléén open voor IBN’ers, maar kijkend publiek is van harte welkom.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant