Afbeelding

3D: voetballen tussen trainersperikelen

Voetbal 15 keer gelezen
UDEN / OSS - Ook in de 3e Klasse D draait de trainersdraaimolen uiteraard weer op volle toeren maar ook moet er komende zondag weer gewoon worden gevoetbald. Een overzichtje.

[image=117752]
Foto: Peter Kuijpers

Berghem Sport ontvangt het Prinses Irene van trainer Gaby Kuipers die net zijn contract weer voor een jaar verlengde. In Berghem gaat het gerucht dat Frank Brands aan het einde van het jaar weer vertrekt maar het bestuur van de club ontkent dit vooralsnog. De Berghemnaren willen zondag winnen van de middenmoter uit Nistelrode om zodoende bovenaan te blijven.

Heeswijk ontvangt het goed voetballende HVV Helmond. Het belooft op Balledonk een mooi potje te worden want beide teams staan garant voor aardig spel. Wil Heeswijk de blik naar boven richten dan doet men goed aan een zege.

Het gaat de laatste weken slecht met Volkel en de komende uitwedstrijd bij Festilent voorspelt ook al niet veel goeds want de Zeelanders draaien goed. In Volkel is men momenteel overigens aan het praten met nieuwe kandidaattrainers. Om ambitieuze trainers te lokken kan men beter niet afzakken richting 4e Klasse.

[image=98106]

SV Milsbeek krijgt het lastig want met Boskant komt een behoorlijke tegenstander op bezoek. De Milsbekers hebben zich de laatste tijd enigszins aan de beterende hand getoond. Zaak is nu om dat te gaan bevestigen.

[image=112109]

In Helmond staat het duel tussen het sterke Rood Wit'62 en Vitesse'08 op de rol. Geen gemakkelijke opgave voor de mannen uit Gennep maar misschien zit er een stuntje in.

[image=120638]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant