Afbeelding

Hart voor Veghel stelt kandidatenlijst vast

Politiek 46 keer gelezen
VEGHEL – Hart voor Veghel heeft haar kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen rond. Tijdens de ledenvergadering, dinsdag, bleek dat er unaniem draagvlak voor is. Lijsttrekker is Harrie van Boxmeer, de huidige fractievoorzitter.

[image=120500]

Wethouder Riny van Rinsum is tweede op de lijst, gevolgd door de huidige raadsleden Alda Gloudemans, Leon van Boxtel en Nevin Aksoy. Op plaats zes staat Kees Vugts, burgerlid van de commissie Publiek en Samenleving. Op zeven en acht staan Ron Fransen en Michael Soedamah. Het tiental wordt gecompleteerd door Frans Cruysen en Toon van Ras. De lijst kent in totaal 27 kandidaten.
Het bestuur van Hart voor Veghel is erg tevreden over de manier waarop de kandidatenlijst tot stand is gekomen. “Een luxe uitgangspositie, zoveel capabele en deskundige kandidaten” was de reactie van de kiescommissie. “We zijn onder de indruk van de kwaliteit van de kandidaten”. De commissie heeft rekening gehouden met ervaring, specialisatie, leeftijd en sekse. Ook is het gelukt om de drie ‘bloedgroeppartijen’ D66, Groen Links en PvdA in de lijst te vertegenwoordigen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant