Afbeelding

CDA met twee lijsttrekkers naar verkiezingen

Politiek 39 keer gelezen
UDEN - De Algemene Ledenvergadering van het CDA heeft dinsdagavond gekozen voor het gezamenlijk aanvoeren van de CDA-verkiezingslijst door Mirjam van den Brand en John Timmers.

[image=120498]

Mirjam van den Brand staat voor verjonging en vernieuwing binnen het CDA. Zij is 36 jaar, woonachtig in Uden en is getrouwd met Bart van den Brand. Zij hebben vier kinderen. Mirjam is werkzaam bij Dichterbij als trainer/docent bij de afdeling P&O. Daarnaast is zij freelancer als adviseur voor organisatieontwikkelingen. Zij is al jaren maatschappelijk betrokken bij de Udense gemeenschap door deelname in verschillende bestuursfunctie bij verenigingen.
John Timmers (47) uit Odiliapeel is al 12 jaar actief als CDA raadslid, waarvan de laatste vier jaar als fractievoorzitter. John is getrouwd met Annette Grandjean en hebben samen drie kinderen. John is werkzaam bij de ZLTO in Tilburg als adviseur/specialist Ruimtelijke Ordening, Milieu en bouwzaken in de agrarische sector.
Mirjam en John staan respectievelijk op plaats 1 en 2 van de kieslijst. De lijst is - achtereenvolgens - aangevuld met Dirk Verwijst uit Volkel, Piet van der Wilden uit Uden, Ellen Alofs uit Uden, René Jetten uit Uden, Peter van Orsouw uit Uden, Franko van Lankvelt uit Odiliapeel, Mirjam de Groot uit Volkel en Koen Andringa uit Uden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant