Afbeelding

Hoort wie klopt daar..

Algemeen 18 keer gelezen
Vol spanning zaten zaterdag jl. alle kinderen van de kidsclub te wachten op het moment, ja ja.. Sinterklaas en zijn hulppieten zouden vandaag langs komen bij UDI’19!

Om twee uur was het eindelijk zover, de kinderen keken hun ogen uit. De Sint en zijn pieten kwamen de kantine binnen. De goedheiligman nam plaats op zijn troon en werd hij door alle kinderen vrolijk toegezongen. De pieten vonden het leuk dat de kinderen zongen. De pieten vertelde dat ze graag beroemd wilde worden, ze wilden meedoen met idols, so you think you can dance of x factor. Ze hadden een grote ster meegenomen, om daarop te laten zien aan de kinderen dat ze talent hadden. Maar.. de pieten konden er helemaaaal niets van! De pieten wilden daarom wel eens zien of de kinderen wel talent hadden. De kinderen mochten zelf kiezen of ze danste, een liedje zongen of een leuke mop vertelde. Natuurlijk vonden de kinderen dit heel spannend en daarom gingen er maar een paar kinderen op de ster staan. Dit wel met succes!
[image=120421]
De pieten waren er van overtuigd dat alle kinderen van de kidsclub talent hadden, maar hoe zouden ze hier achter kunnen komen? De pieten besloten om te gaan dansen. Samen met alle kinderen.. zelfs de papa’s en de mama’s moesten meedoen. (Liedje: ‘linkerbeen, rechterbeen’). De pieten zagen wel dat de kinderen heel veel talent hadden, daarom mochten ze allemaal een cadeautje op komen halen bij de sint.
[image=120422]
Aan het eind van de middag moest Sinterklaas met zijn pieten weer verder.. want natuurlijk moest hij ’s avonds weer hard aan het werk. De kinderen wilde nog één laatste liedje zingen voor de Sint, ‘dag sinterklaasje’. Na dit liedje werden alle kinderhandjes nog gevuld met wat lekkers en werd sinterklaas vol vreugde uitgezwaaid.

Un Dos Tres, Oleee!

(zie voor diverse foto's de UDI site www.udi19.nl)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant