Afbeelding

Adversitement in top 100

Zakelijk 20 keer gelezen
UDEN - Het Udense Adversitement is op de 97ste plek geëindigd in de Deloitte Technology Fast 500 EMEA 2009, een ranking van de 500 snelst groeiende technologiebedrijven in EMEA. De definitieve ranking is gebaseerd op de procentuele omzetgroei in de laatste vijf jaar.

[image=71525]

In die tijd groeide Adversitement met 1710 procent. Het gemiddelde van de bedrijven die geëindigd zijn in de Technology Fast 500 EMEA 2009 ligt op een groei van 1470 procent. Adversitement’s CEO, Bob Nieme, legt de centrale focus van haar 1710 procent omzetgroei op innovatie en een team van gepassioneerde experts. Hij zegt, "Onze visie is het centrale punt voor alle aspecten van ons werk. Ik ben erg trots op het feit dat ons team – samen met onze klanten – dit bereikt heeft. De constante groei van de laatste jaren heeft onze positie op de markt versterkt. Een ranking zoals dit is een bevestiging van het feit dat we de juiste koers volgen."
“Omdat de Deloitte Technology Fast 500 EMEA de aanhoudende omzetgroei van de laatste vijf jaar meet, is een plaats in de top 100 van de 500 snelst groeiende technologie bedrijven in EMEA een indrukwekkende prestatie,” zegt Karel Bakkes, partner van het Deloitte’s Technology Fast 500 EMEA programma. ”Adversitement verdient veel lof voor haar opmerkelijke groei.”
Naast de ranking in de Deloitte’s Technology Fast 500, is Adversitement 13e geworden in de Benelux Technology Fast 50, een ranking van de 50 snelst groeiende technologie bedrijven in de Benelux.
De Technology Fast 500 ranking is samengesteld uit de Deloitte’s EMEA Technology Fast 50 programma’s, nominaties die rechtstreeks zijn ingediend bij de Fast 500, en public company database research. Om voor de Fast 500 in aanmerking te komen, moeten deelnemers een omzet hebben van ten minste €50.000 in 2004 en van ten minste €800.000 in 2006.
Deelnemers moeten een openbare of particuliere onderneming zijn die gevestigd is in EMEA, en ze moeten een “technologie bedrijf” zijn, een bedrijf dat gepatenteerde technologie bezit dat aanzienlijk bijdraagt aan een deel van de exploitatie van de omzetgroei; of besteed een aanzienlijk deel van de omzetgroei aan het onderzoek en de ontwikkeling van technologie. Wanneer een bedrijf uniek gebruik maakt van technologie van andere bedrijven, komen zij niet in aanmerking.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant