Afbeelding

Win kaartjes voor toppers in De Pul

Muziek 17 keer gelezen
UDEN - Het podium van De Pul staat in het weekend van 27, 28 en 29 november bomvol goede artiesten. Een weekend met regionaal, nationaal én internationaal talent. In samenwerking met Kliknieuws geeft De Pul voor iedere weekenddag 2 kaarten weg! Daarnaast worden voor Anne soldaat (zondag) ook nog eens 2 cd’s verloot!

[image=119989]

Vrijdag 27 november om 20.15 uur is 's werelds beste Coldplay Tribute te zien in De Pul. Deze britse band wordt algemeen beschouwd als the 'next best thing', en zal je verbazen met hun sound die akelig dicht bij het origineel ligt. Alle hits en prachtige albumsongs komen voorbij, van 'Yellow' , 'Clocks', tot de aktuele nummers van 'Viva la Vida'. Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop, aan de kassa 13 euro.

Prijsvraag: op welk Nederlands festival speelde Coldplace afgelopen zomer de sterren van de hemel?

[image=119988]

Zaterdag 28 November om 20.15 uur spelen The Brew en Bigns. The Brew is duidelijk beïnvloed door de muziek uit de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw met invloeden als Blue Cheer, Led Zeppelin en Jimi Hendrix. Britse critici lopen weg met het jonge snarenwonder Jason Barwick. De lokale legende Bigns verzorgt het voorprogramma met een lekker potje onvervalste rock! Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop, aan de kassa 13 euro.

Prijsvraag: welk Duits TV-programma zond een heel concert van The Brew uit?

[image=119987]

Zondag 29 november om 14.30 uur spelen Anne Soldaat en Dee Dee York. Het nieuwe album van Anne Soldaat is uit en de recencies zijn prachtig. Een fijne verzameling subtiele popliedjes die bij vlagen doet denken aan bands als Kings Of Convenience of Phoenix met hier en daar een vleugje Neil Young. Dankzij In Another Life vestigt Anne Soldaat zijn naam definitief in het Nederlandse muzieklandschap. In het voorprogramma de jonge zangeres Dee Dee York
Kaarten kosten 8 euro in de voorverkoop, aan de kassa 11 euro. Naast twee kaartjes kun je ook kans maken op de laatste CD van Anne Soldaat!

Prijsvraag: In welke bands speelde Anne Soldaat nog meer?


Stuur je antwoorden naar .
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant