Afbeelding

Wil Janssen gestopt bij MVC

Voetbal 15 keer gelezen
BOEKEL – Trainer WiL Janssen van MVC is in zijn eerste jaar MVC met onmiddellijke ingang gestopt. Een beetje oneigenlijk van Janssen die altijd de aan zichzelf gestelde periode van drie jaar vol maakt.

[image=81614]

Foto's: Peter Kuijpers

Bij MVC liepen de zaken anders. Janssen: “Dat is jammer, maar als bij mij afspraken niet worden nagekomen, dan houdt het op. Ik had ook hier graag mijn drie jaar vol gemaakt. Twee weken geleden heb ik het bestuur verteld dat er voor mij geen werkbaar klimaat meer was op deze manier. De spelers weten het pas sinds kort, vandaar dat ik er nu pas mee kom.”
Wil Janssen was drie jaar trainer van Heeswijk, Volkel en Juliana. Bij MVC was hij dus bezig aan zijn eerste jaar. We vragen hem of hij misschien in de race is als toekomstig trainer van RKVV Erp. Hij wil daar niet op antwoorden.

[image=41536]

Volgens andere bronnen zou de Erpse club inmiddels al Frank van Buul (nu nog Volkel) reeds hebben vastgelegd als de nieuwe trainer. De club zelf wilde dit gisteravond echter nog niet bevestigen.

[image=42022]

Tevens vernam deze redactie dat Rob van Griensven terugkeert in deze regio. De oud-trainer van Boskant verhuisde destijds naar Leusden bij Amersfoort, maar komt terug naar Brabant. Momenteel is hij nog trainer van IJselmeervogels A1. Van Griensven wordt trainer van DVG uit Liempde waar hij Aschwin van Kessel opvolgt. Saillant detail is dat Rob van Griensven in Liempde wordt herenigd met vader ‘Ben’ van Griensven. Ooit nog trainer van Blauw Geel en VOW. Van Griensven senior heeft in Liempde het tweede team onder zijn hoede.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant