Afbeelding

Vooruitblik 3e Klasse D

Voetbal 12 keer gelezen
UDEN / OSS - Hekkensluiter Vitesse'08 speelt zondag tegen koploper Berghem Sport terwijl Volkel een belangrijk duel met concurrent Mierlo Hout afwerkt. Een overzicht van het komende programma in de spannende 3e Klasse D.

[image=118958]

Berghem Sport versloeg vorige week toenmalig lijstaanvoerder Rood Wit'62 waardoor de Berghemmers de leidende positie overnamen. Zondag wordt er gereisd naar Gennep waar Vitesse'08 zal proberen van de laatste plaats af te komen.

De Gennepenaren namen die plek over van Milsbeek dat vorige week eindelijk weer eens wist te winnen. Of de Milsbekers hier meteen een succesvol vervolg aan kunnen geven is sterk de vraag want komend weekend staat er een zeer lastige uitwedstrijd bij kampioenskandidaat Rood Wit'62 op het programma.

Prinses Irene is de laatste weken wat aan de beterende hand en heeft inmiddels de top van de ranglijst in het zicht gekregen. Zondag speelt men in Nistelrode tegen Festilent dat nog net iets hoger staat geposteerd. Een belangrijk duel dus om te bepalen welke van de twee clubs voorlopig niet naar onderen hoeft te kijken en misschien zelfs aan meer mag denken.

Heeswijk gaat via St Oedenrode naar het schitterende hoofdveld van vv Boskant waar misschien wat punten te halen zijn. Eigenlijk is dat ook nodig want een nederlaag betekenen toch weer lichte zorgen van degradatieaard. Boskant is echter bezig aan een behoorlijk seizoen dus zal op eigen veld zelf de punten willen behouden.

Volkel scoort dit seizoen erg moeilijk en is dus langzaam in de problemen gekomen. Tegenstander is zondag Mierlo Hout wat de laatste weken ook niet echt denderend bezig is. De ploeg die deze wedstrijd verliest staat voorlopig midden in de gevarenzone. Volkel moet dus gewoon winnen. Maar wat is 'gewoon' in het voetbal?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant