Afbeelding

Spannend aan kop 3D: een vooruitblik

Voetbal 2 keer gelezen
UDEN / OSS - In de 3e Klasse D kan nog steeds iedereen van elkaar winnen. Het is een veelgebruikt cliché maar wel de keiharde waarheid. Op het moment staan er zelfs drie clubs met vijftien punten op de derhalve gedeelde tweede plaats. Zondag is er weer een vol programma.

In Helmond staat het duel der middenmoters MULO en Prinses Irene op het programma. Laatstgenoemde mannen uit Nistelrode wisselen goede overwinningen af met nederlagen maar lijken toch wat aan de beterende hand te zijn. Een zege in Helmond zou inhouden dat de blik naar boven gericht kan worden.

[image=58022]
Foto's : Peter Kuijpers

Volkel is na een aardige start weer teruggezakt naar de lagere regionen. Zondag komt met HVV een sterke tegenstander naar het eigen sportpark toe. De Volkelaren moeten eigenlijk winnen om niet in de problemen te geraken. Het team van trainer Van Buul kan best aardig voetballen maar moet dus oppassen voor de degradatiestrijd.

Berghem Sport won vorige week ook eindelijk weer eens en ontvangt komend week koploper Rood Wit'62. Een zege voor de Berghemmers zou leuk voor zijn, voor hun zelf maar vooral ook voor de competitie want dan schuift alles als een harmonica in elkaar. Het voordeel zal misschien zijn dat de Helmonders graag aanvallen en Berghem het beste rendeert op de counter.

Heeswijk moet thuis winnen van het als voorlaatste geklasseerde Vitesse'08. De Heeswijkers blijken vaak veel kansen nodig te hebben om tot scoren te komen maar zolang er mogelijkheden ontstaan hoeft er geen paniek te zijn. Vitesse'08 moet op eigen veld te pakken zijn.

Festilent is bezig aan een sterke serie. Trainer Lucien Roeffen lijkt het zogenaamde karretje op de rails te hebben in Zeeland. Zondag kunnen zijn mannen dit bevestigen door op eigen veld Boskant te verslaan. Boskant is dit jaar ook goed bezig want staan net als Festilent ook maar op twee punten van koploper Rood Wit'62.

[image=98106]

Hekkensluiter SV Milsbeek is bezig aan een dramatisch seizoen. Het vertrek van trainer De Renett heeft, zoals verwacht, weinig geholpen. Zondag mag men het opnieuw proberen als Mierlo Hout op bezoek komt. Misschien dat er weer eens een overwinning kan worden begroet. Het zou in ieder geval wel lekker zijn.

[image=118125]

08-11-2009 14:30 MULO - Prinses Irene
08-11-2009 14:30 Volkel - HVV Helmond
08-11-2009 14:30 SV Milsbeek - Mierlo Hout
08-11-2009 14:30 Berghem Sport - Rood Wit'62
08-11-2009 14:30 Heeswijk - Vitesse'08
08-11-2009 14:30 Festilent - Boskant
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant