Afbeelding

Feest bieb met gratis voorstelling

Kunst en cultuur 12 keer gelezen
UDEN - De bibliotheek wordt 50 jaar en viert een feestje. Daarom is er een gratis voorstelling voor iedereen van 4 t/m 12 jaar. Het water loopt in je mond bij de nieuwe voorstelling 'Watertanden' van Kindertheater A La Carte.

[image=118330]

Peer en Madeleine kennen elkaar van haver tot gort. Ooit begonnen zij als kok en koksmaatje bij de Reizende Revue van de Grote Garibaldi. Ze trokken langs steden en dorpen. Talloze artiesten werkten mee en de toeschouwers stonden in de rij voor een kaartje. Maar wie gaat er tegenwoordig nog naar de Revue? Toeschouwers bleven weg en de artiesten zeiden één voor één vaarwel. Het einde van de Revue leek nabij, maar de soep wordt nooit zo heet gegeten als ie wordt opgediend; Peer en Madeleine bleken onverwachte talenten te hebben. Nu runnen zij met zijn tweeën de hele revue. Natuurlijk spelen eten en drinken de hoofdrol in al hun kunsten.
Helaas botert het tussen de artiesten zelf niet zo goed. Zij is een zuurpruim en hij bakt zoete broodjes. Op het eerste gezicht lijkt alles koek en ei, maar al snel wordt duidelijk dat ze van hun leven misschien wel meer een potje maken dan van het ratjetoe op het toneel. Waar zullen de toeschouwers meer van smullen; van de doldwaze sketches of van de intrige tussen Peer en Madeleine?

Wanneer: woensdag 4 november om 14.00 en 16.00 uur
Plaats: in de ruimte van Stichting C (ingang via de bibliotheek)
Voor de voorstelling van 16.00 uur zijn nog kaartjes!! Deze kaarten zijn af te halen aan de balies van de bibliotheken in Odiliapeel, Volkel en Uden.
Wees er snel bij, want vol=vol!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant