Afbeelding

Overzicht 3e Klasse D

Voetbal 30 keer gelezen
UDEN - Festilent schoof in de 3e Klasse D door naar de tweede plaats door met 1-3 te winnen in Gennep. Prinses Irene versloeg Volkel met 3-0.

[image=118123]
Foto Tonny Kuijpers

Festilent was gewaarschuwd voor Vitesse'08 want de Gennepenaren wonnen vorige week nog sensationeel van Gemert. Toch was Festilent de betere ploeg en had eigenlijk veel verder kunnen winnen. Roy van Lokven en Corne Jans zorgden voor 0-2 maar toen scoorde Vitesse onverwacht de 1-2 waardoor het nog even spannend leek. In de slotfase maakte Jeroen Veld aan alle onzekerheid een einde: 1-3. Prinses Irene en Volkel waren lange tijd in evenwicht maar na de pauze kwamen de gastheren toch op voorsprong waarna de gasten achter de feiten aanliepen. Naarmate de tweede helft vorderde kwam de thuisploeg uit Nistelrode steeds beter in het ritme en kon Volkel het tij niet meer keren. Namens Prinses Irene scoorden Job van de Elzen (2) en Jeroen Bekkers.

[image=118124]
Foto Selly van den Akker

Heeswijk moest op bezoek bij Rood Wit'62 en ging met 4-0 onderuit. Voor de pauze zorgde een wat gelukkige goal van Mathijs van de Meijden voor de 1-0 waarna de gasten risico's moesten gaan nemen. Er ontstonden ook kansen maar aan de andere kant vielen via Van der Wijst, Yahiahoui en wederom Van de Meijden de goals.
Berghem Sport wist na drie nederlagen eindelijk weer eens te winnen. Bij hekkensluiter Milsbeek wonnen de Berghemmers met 1-2 via goals van Jeffrey Duif (assist Kappen) en Mark van de Heuvel. Tussendoor had Milsbeek nog gelijk gemaakt. Op de zege viel niets af te dingen, Berghem Sport liet nog handenvol grote kansen onbenut.

Prinses Irene - Volkel 3-0
Boskant - MULO 2-0
Vitesse'08 - Festilent 1-3
Rood Wit'62 - Heeswijk 4-0
SV Milsbeek - Berghem Sport 1-2
Mierlo Hout - HVV Helmond 1-4

[image=118125]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant