UDI'19 krijgt te weinig tegen DESK

Voetbal 54 keer gelezen
UDEN - UDI'19 verloor thuis met 0-1 van DESK en zakt daarom wat weg uit de kopgroep van de Hoofdklasse B. De Udenaren hadden het betere van het spel maar misten veel kansen terwijl de bezoekers via een benutte strafschop van Yassine Asrih wel wisten te scoren.

[image=118117]

Armand Kremers zat op de bank waardoor het centrale middenveldduo deze keer bestond uit Bram Wonders en Bart van der Wijst. UDI was tegen het tegenvallende DESK duidelijk de betere ploeg maar had op deze regenachtige zondagmiddag het vizier niet echt op scherp staan. Al in de eerste helft kregen Michiel van Zuidam en Sam Wassenberg goede kansen maar de bal wilde er niet in.

[image=118116]

Ook na de rust bleef de thuisploeg domineren en wankelden de bezoekers nadrukkelijk. Ze kwamen er niet meer uit en het was daarom wachten op de openingstreffer. Op aangeven van Wassenberg had Van Zuidam moeten scoren maar voor een leeg doel besloot hij toch nog naast. Ook was er een goed schot van Johan Vissers wat net naast ging en grossierde men in dreigende momenten.

Een kwartier voor tijd was het echter ineens aan de andere kant raak toen Mertin van Katwijk een wat overbodige overtreding maakte en de bal terecht op de stip ging. Yassine Asrih maakte vervolgens 0-1.