Afbeelding

Bleach finalist in strijd om MonsterCup

Muziek 22 keer gelezen
MARIAHEIDE – De Veghelse band Bleach is één van de zes finalisten die gaan strijden om de MonsterCup, ofwel 'de cup met de dove oren'. De zes bands strijden zondag 8 november vanaf 15.00 uur tegen elkaar in De Pul in Uden.

[image=117833]

Naast Bleach staan ook AMC Rebel Machine uit Oss, Groovebloedig uit Heeswijk-Dinther, Project A uit Tilburg, Screw Houston, Start Screaming uit Gemert en The Sin Committee uit Nijmegen in de finale van de MonsterCUP 2010. In totaal wilden 57 bands strijden voor een plek op rockfestival Monsters of Mariaheide op 30 januari 2010. Een kundige jury kiest op 8 november een winnaar uit de zes finalisten.
Dit jaar telt ook de mening van het aanwezige publiek mee in de einduitslag: toehoorders kunnen een stemformulier invullen. De winnaar van de Cup met de dove oren bevindt zich op 30 januari in goed gezelschap van nationale acts als Drive Like Maria, Elle Bandita, LA Stryker, Blind Sight en The Perfect Tool uit Amerika. Meer informatie staat op www.monsterheide.nl. De entree voor de finale in De Pul is gratis.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant