Afbeelding

Afgang UDI'19 in Nuland

Voetbal 174 keer gelezen
NULAND - UDI'19 bewees zondagmiddag dat het voor honderd procent scherp moet zijn en anders van iedereen kan verliezen. In het bekerduel bij Nulandia gingen de Parkzichters op beschamende wijze met 4-1 onderuit. Namens de gastheren scoorde ondermeer ex-UDI speler Erik de Groot.

[image=117765]

Op de winst van Nulandia viel helemaal niets af te dingen. De gastheren, spelend in de 2e klasse, waren van meet af aan de betere ploeg. Al binnen vier minuten maakte Wesley van Nistelrooij de 1-0 en vanaf dat moment liepen de gasten achter de feiten aan. De Udenaren mochten blij zijn na een kwartier nog niet op een veel grotere achterstand te staan want ondermeer een schot van Erik de Groot kwam via de onderkant van de lat weer terug in het veld.

[image=117764]

Nadat de rust was aangebroken met 1-0 verwachtte iedereen na de pauze een heel ander UDI'19 maar het bleef maar aanmodderen. Na tien minuten was het dan ook Erik de Groot die koppend voor de logische 2-0 zorgde. Pas vlak voor tijd leek UDI'19 wakker te schudden toen Sam Wassenberg voor de op dat moment geheel onverwachte aansluitingstreffer zorgde: 2-1.

[image=117763]

Voordat het ultieme slotoffensief kon losbarsten maakten de gastheren echter alweer 3-1 (Bart van Nistelrooij) en even later zelfs 4-1 door Thijs van Nistelrooij. Een absolute vernedering voor UDI'19 en een historische winst voor het geweldig spelende Nulandia. (Foto's Robert Janzen)

Van Hoeij (46.Kuijpers), Delleman, Van de Meulenhof (46. Boyon), Van Katwijk, De Ruiter, Vissers, Kremers (62. Van Zuidam), Wonders,Van der Wijst, Koot, Wassenberg.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant