Afbeelding

3e Klasse D: Festilent ontvangt koploper

Voetbal 6 keer gelezen
UDEN - Aanstaande zondag mag Festilent proberen om koploper Rood Wit'62 op een nederlaag te trakteren. De Zeelanders zijn wisselvallig gestart aan het nieuwe seizoen en zullen vooral de gevreesde aanvalslinie van de Helmonders moeten zien te beteugelen.

[image=79322]

Volkel speelde afgelopen week niet omdat het duel bij Vitesse'08 werd afgelast. Het kwam de Gennepenaren op links en rechts klinkend hoongelach te staan maar we gaan er vanuit dat het veld onbespeelbaar is geweest. Volkel moet nu thuis tegen Boskant en moet dat eigenlijk winnen om in de subtop te blijven.

Ook Berghem Sport heeft inmiddels zijn eerste punten moeten inleveren want vorige week werd er verloren van Heeswijk (1-2). Over twee dagen staat het treffen met Mierlo Hout op het programma, een ideale gelegenheid om weer de curve naar boven terug te buigen.

Heeswijk speelt zondag op eigen veld tegen Milsbeek, net zonder trainer De Renett die afgelopen week zijn biezen pakte. Het is afwachten of er in Milsbeek, onder tijdelijke leiding van Cor Derks, sprake is van het aloude shock effect.

Prinses Irene reist af naar Helmond waar het vorige week al succesvol drie punten ophaalde bij Mierlo Hout. Deze keer draait men af bij het veld van HVV.

[image=116610]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant