Afbeelding

Last Minute actie Woezel & Pip

Kunst en cultuur 39 keer gelezen
UDEN - Speciaal voor lezers van Kliknieuws heeft Theater Markant een Last Minute actie. Bel op woensdag 7 oktober tussen 10.00 en 13.30 uur met het bespreekbureau van Theater Markant en betaal maar 10 euro voor een toegangskaart voor de bijzondere kindervoorstelling 'Woezel & Pip in de Tovertuin'. Deze voorstelling vindt plaats op woensdagmiddag 7 oktober om 14.00 uur in Theater Markant.

[image=115782]

De kinderboeken van Woezel en Pip (naar het idee van Guusje Nederhorst) zijn al meer dan 200.000 keer over de toonbank gegaan. Woezel en Pip zijn onafscheidelijke vriendjes. Woezel is een klein jongenshondje met grote flaporen, een stoere blaf maar een heel klein hartje. Pip is zijn vrolijke hartsvriendinnetje. ‘Woezel en Pip’ is een muzikale theatervoorstelling, waarin de hondjes allerlei spannende avonturen beleven. Er worden herkenbare, educatieve Woezel en Pip thema’s behandeld die belangrijk zijn voor opgroeiende peuters en kleuters. Ook zit de show boordevol meezingliedjes, bekend van de Woezel en Pip boekjes. Muziek is van Dinand Woesthoff en Reyn Ouwehand. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De normale entreeprijs is 17,50 euro. Speciaal voor lezers van Kliknieuws: bel op woensdag 7 oktober tussen 10.00 en 13.30 uur met het bespreekbureau van Theater Markant en betaal maar 10 euro voor een toegangskaart! Tel.: 0413-256110.

Prijzen incl. 2,25 euro consumptie & garderobe, excl. 1 euro adm. kosten. Deze actie geldt op basis van beschikbaarheid en is niet geldig i.c.m. andere acties of op reeds gekochte kaarten. Restitutie op reeds gekochte kaarten is niet mogelijk.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant