Afbeelding

Seizoen over voor Patrick Kremers (UDI'19)

Voetbal 343 keer gelezen
UDEN - De ziekenboeg van UDI'19 leek alweer behoorlijk leeg te stromen met de terugkomst van Armand Kremers maar nu heeft zijn broer Patrick het stokje wat dat betreft overgenomen. De verdediger ging namelijk zondag door zijn knie en ondergaat vandaag reeds een kijkoperatie. De vraag is of het een meniscusprobleem is of toch iets met een kruisband.

[image=111880]
Foto www.peterkuijpers.nl

Robin van Cuijk strompelde zondag ook van het veld af. Ook de controlerende middenvelder heeft een probleem met de knie. Bart van der Wijst trainde nog niet mee maar onderging wel een test betreffende zijn linkerlies. Het goede nieuws is dat Dimitri Cremers weer volledig fit is en dat Armand Kremers geen terugslag heeft gekregen na zijn rentree van afgelopen zondag. Ook Jaap Benkers voetbalt al weer volop met het 2e elftal mee.

Nagekomen bericht:

We krijgen net te horen dat het seizoen voor Patrick Kremers over is. Kremers, per sms: "Slecht nieuws, seizoen is over voor mij. Voorste kruisband volledig afgescheurd en binnenmeniscus beschadigd. Van laatste is reeds het slechte stukje weggehaald. Voor band 4-6 weken hersteloperatie. Circa 9 maanden hersteltijd, start van volgend seizoen dus."



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant