Afbeelding

UDI-speelster Roos in 'de Ballen'

Sport 51 keer gelezen
UDEN - Zoals vele jongens en meisjes besloot ook Roos er op een middag een e-mail aan te wagen om bij 'de Ballen' van Nickelodeon te vragen of Patrick 'de voetbaldokter' haar kon helpen met het oefenen van een sliding. Roos snapte er de ballen van, zoals ze zelf schreef.

[image=114960]

Tot haar grote verbazing werd ze uitgenodigd om op vrijdagmiddag 25 september opnames te komen maken in het Koning Willem II stadion in Tilburg. Spannend natuurlijk om in het stadion te zijn met 'de voetbaldokter' en ook nog met een echte camera op je gezicht.
Eerst ontvangst in de perskamer waar bekende en onbekende voetballers in en uit lopen na de training. Dan omkleden in de kleedkamers van het stadion. Weer spannend, hoe ruikt de kleedkamer in het stadion? Antwoord: naar liters massage-olie. En dan natuurlijk met de opmerkingen in de tunnel naar het veld (“je hebt al het goede shirt al aan, Roos”). De Tricolores. Bart Biemans, verdediger van Willem II, was bereid om Roos uit te leggen en voor te doen hoe je een goede sliding moet maken. Uiteraard was alles onder leiding van “de voetbaldokter”. De spanning bij Roos was snel weg na een balletje trappen met Bart Biemans en daarna vlogen de slidings je om de oren. Zelfs de dokter werd getackeld. Het opnemen kon beginnen en binnen een uurtje stond het er allemaal op.
Na het omkleden kom je dan in de gang van de kleedkamers ook nog even enkele meiden tegen van het Nederlands elftal die gaan trainen bij de dames van Willem II. En je krijgt van Nickelodeon nog wat cadeautjes van de KNVB met een Nike bal mee. Helemaal super natuurlijk. Al met al een onvergetelijke ervaring die Roos nooit zal vergeten.
En kan ze de sliding nu? Kom maar kijken naar op zaterdagochtend bij UDI’19 naar MD2, dan kan je het zelf zien! Het programma 'de Ballen' wordt elke vrijdag om 19.15 uur uitgezonden op Nickelodeon.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant